Van start!

De eerste tweets over Het Reis Café doen de ronde, de aanmeldingen komen binnen en een voorproefje van een van de presentaties (Vuur van Java – 24 maart) staat op de FB pagina van Het Reis Café     https://www.facebook.com/hetreiscafe.

Foto Dieuwke Reitsma 

Vuur van Java

Advertentie

Een gedachte over “Van start!

  1. Wat ziet jullie Reis Café-site er fantastisch uit! Surfen over de diverse pagina’s is al een reisje op zich én een klein feestje, zelfs zonder die lekkere kop koffie. Ik kijk uit naar een inspirerende zondag 17 maart!
    Machteld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s