13 april 2014 – Thema Dieren Natuurlijk!

Op 13 april 2014 vond wederom een Reis Café plaats, dit keer met het thema Dieren Natuurlijk! En het werd een beestachtig leuke middag!

Vijf reisorganisaties brachten in korte flitspresentaties een spannend programma: we bezochten de twee Pool gebieden, namen een kijkje op de Galapagos eilanden, vonden tijgers en luipaarden in India, gingen op avontuur  in Kenia & Tanzania en trokken naar de gorilla’s in Oeganda.

En professioneel fotograaf Jan Vermeer heeft met mooie beelden zijn werk toegelicht. Jan maakt bijzondere natuur en dieren foto’s en zijn werk wordt onder meer gepubliceerd in Panda, National Geographic en KLM Holland Herald. Zijn foto’s zijn al vaak bekroond in prestigieuze fotowedstrijden. Het belangrijkste voor Jan is en blijft om te laten zien hoe mooi de wereld is, waarop we zuinig moeten zijn. Of zoals hij het zelf verwoordt: ‘ik wil bewondering en verwondering teweegbrengen’. Zie ook zijn website.

Na de presentaties was er natuurlijk weer alle gelegenheid om, met een glaasje in de hand, met de reisorganisaties verder te praten en persoonlijk advies te krijgen.

Deelnemende reisorganisaties:

  • Beluga Adventures
  • OnsKenia
  • Habari Travel
  • JacobienTravels
  • Ander Licht Reizen

Fotos: Beluga Adventures, Marcel van Rooijen, Atithi Voyages, JacobienTravels, OnsKenia, Ander Licht Reizen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s